Op zoek naar archief ijsselstein?

 
archief ijsselstein
 
HKIJ CollectieBank: HKIJ.
Historisch foto archief. Laatst gewijzigd: 20 april 2018, 15 Video's.' Historisch film archief. Laatst gewijzigd: 20 april 2018, 622 Beelden. Helpt u ons met het herkennen van deze foto's? Laatst gewijzigd: 20 april 2018, 540 Documenten. Historisch documenten archief. Speciale archief collecties.
Alopecia areata
Over de plaats IJsselstein, NL Genealogie Online.
IJsselstein dankt zijn naam aan de Hollandse IJssel en is onderdeel van de agglomeratie Utrecht. Deze plaats valt in het werkgebied van Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard. Bekijk de gemeente geschiedenis van deze plaats. Deel via WhatsApp Deel via Facebook. Deel via Twitter Deel via Google. Genealogie Online abonnement. Hou me op de hoogte. Volg ons op. 1997-2018 Coret Genealogie. Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zodermeer gekopieerd worden of herpubliceerd! Houdt u aan de volgende regels. Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n' minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens! Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron het archief!
nano
RHC Woerden.nl. Woerden-logo.
Het RHC werkt voor de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Lopik, Montfoort, Oudewater, Woerden en IJsselstein en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. De gemeenten Bodegraven Reeuwijk, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Oudewater, Woerden en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden hebben een samenwerkingsverband voor het beheer van historische archieven.
vouwgordijnen verduisterend
Archieven.nl IJsselstein stad Het Utrechts Archief.
Archieven en collecties. Uw zoekacties: Collectie kaarten en tekeningen van het Rijksarchief in Noord-Brabant Gemeente Maarssen, 1905 1939-1957 1967 Cisterciënzer priorij Onze-lieve-vrouwen of Mariënberg te IJsselstein. Mijn Studiezaal inloggen. x 1197 Cisterciënzer priorij Onze-lieve-vrouwen of Mariënberg te IJsselstein Het Utrechts Archief.
brandblusser
IJsselstein Gemeentearchief, inzage Gemeentearchief, inzage.
Hoe kan ik stukken uit het archief van het RHC inzien/verkrijgen? Wat kost het als ik stukken uit het archief van het RHC nodig heb? Wat zijn de contactgegevens van het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard? Verberg overzicht alle vragen. Start Gemeentearchief, inzage. Het Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard RHC beheert alle archieven t/m 1994 met uitzondering van de bouwvergunningen van de gemeente IJsselstein.
48. IJsselstein Het Utrechts Archief Het Utrechts Archief.
De kenmerken van het archief zijn o.m. de omvang, vindplaats, beschikbaarheid, openbaarheid en andere. De inleiding op het archief bevat interessante informatie over de geschiedenis van het archief, achtergronden van de archiefvormer en kan ook aanwijzingen voor het gebruik bevatten.
IJsselstein, Arnoud van 1325 Archief Eemland.
Nieuwsbrief Archief Eemland. home Amersfoort Encyclopedie I Ijsselstein. IJsselstein, Arnoud van 1325. Zie ook: Ambacht sman over Afrt en Eemland; 1326 bewerkt dat Afrt Bier in Amsterdam tolvrij mag invoeren; 1331 raadsman van de bisschop van Utrecht; 1345 schaart zich duidelijk aan de zijde van Willem IV, graaf van Holland tijdens diens strijd met de bisschop, de bisschop wint; IJ verliest dan in Afrt zijn hoge positie.
Regionaal Historisch Centrum Rijnstreek en Lopikerwaard RHC.
In de afgelopen vijftien jaar dat hij voor het Streekarchief/RHC werkzaam was, was hij namelijk enkele dagdelen per week op de studiezaal de bezoekers behulpzaam. Daarnaast heeft hij zich met name ingezet voor de nadere ontsluiting van veel geraadpleegde bronnen, zoals bijvoorbeeld.
Home.
Wat kunt u doen voor de HKIJ: meewerken aan beschrijvingen van onze beeldbankfoto's' waagmeester en/of stadsgids worden; organiseren thema-avonden en excursies; aandragen en uitwerken onderwerpen voor publicaties; onderzoeken van de persoonlijke levensgeschiedenis in IJsselstein, archiefbeheer, volgen van de Gemeente IJsselstein waar het gaat om cultuurhistorische beleidszaken; ict beheer; gebruik sociale media tbv de HKIJ enzovoorts!

Contacteer ons