Resultaten voor cafe ijsselstein

 
cafe ijsselstein
 
In Between Café IJsselstein.
Voorbeelden van workshops binnen het tweede thema zijn netwerken, gebruik van social media, hoe ziet je CV eruit en andere meer op vaardigheden gerichte workshops. Meer informatie op de website van het IBC. Uit in IJsselstein. Blijf op de hoogte.
rijscholen ijsselstein
Bar Brasserie Joris, hét restaurant van IJsselstein.
Een snelle of juist lekker lange lunch. Een gezellige borrel aan onze bar met bitterballen of oesters. Een heerlijke hamburger van de Big Green Egg of een perfect bereide portie slibtongen. Met Bar Brasserie Joris in IJsselstein kun je alle kanten op.
koffiemachine klein zakelijk
Café de Stee Uit in IJsselstein.
We hebben de grootste collectie bieren van IJsselstein, van het vat en de fles. Van ons uitgebreide assortiment speciaal bieren zijn er altijd minstens 3 op de tap verkrijgbaar. Bekijk onze website www.stee.nl voor meer informatie en onze volledige agenda.
lijst
Café Bakkers IJsselstein Het gezelligste feestcafé van IJsselstein.
Welkom op de website van Cafe Bakkers. Café Bakkers is het feestcafé van IJsselstein. Wij draaien voor jullie de beste hits van toen tot nu. Zelf ook een feestje geven? Stuur een berichtje via het contact formulier. van 2000: tot laat.
kapper
Bar t Karrad Voorstraat 28 IJsselstein.
Wij zijn de volgende dagen en tijd open. Café bar t Karrad, al meer dan 35 jaar het feestcafé van IJsselstein! Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten rondom café bar t Karrad? Voeg ons dan even toe op Facebook!
In Between Cafe IJsselstein In Between Café.
Agenda / In Between Cafe IJsselstein. 9 mei 2017. IJsselstein: 12 juni 2017. In Between Café IJsselstein nodigt je uit op 12 juni voor een 2 tal interessante workshops: Workshop Effectief communiceren met jezelf en een ander Ruimte maken voor jezelf in een tijd waarin veel.
Veteranen café IJsselstein en omgeving De thuishaven voor iedere veteraan.
Dennis van Esch geeft vrijdag 7 oktober een lezing tijdens het Veteranen Cafe in IJsselstein. Dennis van Esch raakte zwaargewond bij zijn tweede uitzending naar Afghanistan. Dennis is een ultieme doorzetter, die ondanks zijn handicap de blik naar voren heeft.
Cafe de Stee Happen Stappen Tappen.
In ons café geniet je altijd van een perfect getapt glas bier. We hebben de grootste collectie bieren van IJsselstein, van het vat en de fles. Van ons uitgebreide assortiment speciaal bieren zijn er altijd minstens 3 op de tap verkrijgbaar.
Nieuws.
Cafe de Punt. Copyright 2016 Cafe de Punt." We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Scroll naar bovenzijde.

Contacteer ons